Projecten en adviezen

dal van de BeerzeAlle projecten, zowel de al afgehandelde projecten als de nog lopende projecten, worden zo goed mogelijk beschreven. Met name voor de al afgehandelde projecten is het van belang dat er adviezen en conclusies worden gegeven. Uiteindelijk streven we er naar om ook het commentaar van de gemeente op onze adviezen hier op te nemen.
De projecten kunnen soms meer dan een jaar lopen en worden dan alleen beschreven in de subpagina van het start jaar. Omdat de decentralisaties gedurende meerdere jaren actueel zullen zijn, is voor de 4 transities een aparte sub-pagina 'Decentralisaties' aangemaakt.
De gearchiveerde documenten van de projecten opgestart in 2013, kunnen nu telkens gevonden worden onder aan de pagina van het betreffende project en kunnen van daaruit worden gelezen en / of worden gedownload (door op de pijl te klikken!!). De documenten van de projecten die in 2009, 2010 en 2011 gestart zijn, zijn echter te vinden in de subpagina 'documenten 2009, 2010 en 2011' van de pagina 'projecten en adviezen'. De documenten van de projecten die in 2012 gestart zijn, zijn te vinden in de subpagina 'documenten 2012' van de pagina 'projecten en adviezen 2012'.
 
 
Subpagina''s (24): Alle weergeven